Sessions de grup

Fusió de disciplines psicoterapèutiques i espirituals on es té en compte la persona de manera integral (cos, ment, emoció i essència). És un espai on et proposo reconèixer i traspasar les dificultats que tots tenim en el dia a dia i deixar-te ser més feliç amb tu mateix/a i amb el teu entorn.

Com són les sessions? 

Quan fem una sessió, conectem amb la nostra Essència i rebem informació per resoldre situacions, observant quin és el el nucli de la insatisfacció vital, dels problemes quotidians, de parella, familia, laborals… facilitant la sortida a través d’un treball psicoterapèutic amb l’ego i escoltant la veu de la nostra saviesa interna o Essència, que ens indica el camí per evolucionar i ser qui som realment.

Per què el treball de grup? 

Compartint el que som, alineant-nos en grup, fa que augmenti més ràpid el nostre nivell de consciència i es mantingui més alt el nostre nivell d’energia. Connectem amb la nostra essència, augmentem el nostre nivell de percepció i mantenim el fluir, tot enfocant l’atenció des de dins cap enfora i compartint la nostra saviesa amb la resta. Perquè tots som mestres i tenim dons i virtuts, atrevim-nos a ser qui som: a compartir i a crear, entre tots, un espai de vida on fer realitat els nostres propòsits i les nostres il·lusions.

A qui està dirigit? 

A les persones que sentin que estan en procés evolutiu, amb ganes de ser elles mateixes, d’estar felices i en pau. Amb ganes de trobar respostes internes i conectar amb el seu propi Ser intern i amb la seva pròpia missió diària, personal i espiritual.

Consulta l’agenda

I AM 💜

Què és?

És un grup actiu de pràctica i compromís amb el Ser.
D’obertura de la consciència i per adquirir la plena responsabilitat amb el que Sóc.
També és un vòrtix d’ascensió planetària.
Què fem?
Al grup compartim:
-l’obertura i l’expansió de la consciència
-l’elevació de la vibració
-l’exploració del nostre potencial (ment, emoció, cos i ànima), ampliant la nostra visió i percepció del qui sóc i del què som
-la interconexió amb la Terra i amb altres plans i estats de consciència
Requisits:
És necesari -amb un mateix i amb el grup-:
-el compromís
-la responsabilitat
-la llibertat de ser i fer, des del respecte i l’amor
Com ho fem?
Generem un Procés d.Activació de la Consciència (PAC) per poder viure en coherència i vitalitat.
3 pasos d.activació del PAC:
1-Activar la Consciencia
2-Prendre la Responsabilitat que comporta ser un mateix
3- Mou-re.m des del Ser, en el grup i en la vida
Perquè en grup?
En grup, creem un espai de seguretat i confiança, que ajuda a sostenir les pors infantils de mostrar qui sóc al món i ens permet obrir el cor a ser i sentir qui som, amb la mirada respectuosa i acollidora del grup i de qui sosté i acompanya el grup.
Com a grup, quan activem els potencials interns de cadascú, facilitem la obertura dels altres i ens potenciem mútuament.
Quan ens trobem?
Com que tot requereix el seu espai-temps per sentir, viure i implementar el que Som, ens reunim:
On?
-Barcelona: divendres de 14 a 15,30h, quinzenalment
-Santa Maria de Palautordera: dimecres de 10 a 11,30h, quinzenalment
-Palma de Mallorca: un cop al mes, el proper es el 2 d.octubre de 11,30 a 13h
-On-line: a concretar
Aportació:
35€/sessió (45€ assistència puntual)
Quin tipus d.acompanyament dono?
✨Em moc en una fusió entre la Psicoteràpia Gestalt, Corporal, Eneagrama, la Meditació, la Sanació i la Canalització.
I deixant pas al misteri que tot ho sosté, procurant el mínim d.inteferencies 🙏✨
Des d.aquí:
✨Facilito que la persona pugi de vibració i que amplïi la consciencia, activant un moviment profund des d’on la informació es pot captar, més enllà d’entendre el contingut.
✨Toco tecles que faciliten el moviment internde les persones, accelerant la transformació, respectant el procés i el ritme de cadascú, produïnt una remoguda i una recol·locació a tots els nivells (ment, emoció, cos i ànima), fins on cadascú vulgui arribar.
✨Aporto una apreciació més profunda del que ha passat, facilitant la reapropiació de les parts alienades i la presa del poder personal. 
✨Al facilitar els moviments interns del caràcter i un canvi de freqüències a nivell energètic, es dóna una obertura de consciència i també sanacions a nivells visibles i invisibles, presents i passats, individuals i sistèmics.
✨M’interessa que es pugui donar una obertura de l’ego i de l’Ésser, en paral.lel, apropant la visió i relació entre tots dos, per poder facilitar la integració i també per a poder viure més en pau, amor, en coherència i llibertat d’expressió.
✨Acompanyo a conectar amb el propi Ser, amb els altres, amb la Terra i amb altres plans de consciència, per poder establir una interconexió en comú-unitat.
PER A MÉS INFORMACIÓ  
Envia un mail a 
 
O un missatge pel mesenger:
Ariadna Bailo 
🙏✨

En les sessions de canalització en grup es forma un ambient màgic, espiritual, que poques vegades he sentit en la meva vida. Jo necessito aquesta connexió amb una mica més allà d’aquesta vida material, i la veritat és que sempre que he estat en una sessió amb l’Ariadna, sigui privada o col·lectiva, he sentit aquesta connexió amb l’alt, amb els éssers elevats espiritualment, com si estigués en una altra dimensió.

ETELVINA REIS, 49 anys (Arquitecta, fotògrafa i profesora a diverses universitats del Brasil)