Els inicis

Nascuda a Barcelona l,any 1973, Ariadna Baillo va créixer abraçant el misteri com a part fonamental de la seva vida ja que, des de molt petita i de forma totalment espontània, tenia contacte directe amb els móns subtils que per a ella sempre van formar part natural i indivisible de la realitat quotidiana. Això la va portar a comprendre la vida de forma holística i integrativa, contemplant la idea de l’ànima com la representació de la força essencial de l’amor més pur, convidant-nos a ser nosaltres mateixos a través del moviment i la transformació.

Impulsada per un profund desig de comprendre i gestionar l’impacte que sobre ella exerceix la percepció d’un món de llum i foscor, que en aquell moment la sobrepassa, als 18 anys decideix retirar-se al Jabalambre (Terol) per ser guiada per un mestre zen que la inicia en el coneixement del Reiki, la cura del cos i la salut natural. A més d’adoptar el vegetarianisme com a base fonamental de la seva alimentació, convertirà aquesta primera experiència de creixement interior en el motor que la portarà a realitzar nombrosos processos i formacions, obrint les portes del món terapèutic i adoptant un estil de vida en coherència amb el més essencial d’ella mateixa.

A més d’exercir durant diversos anys com a educadora social, es forma com a terapeuta Gestalt, especialitzant-se a més en Teràpia Corporal Integrativa (TCI) i Eneagrama, a través del programa *SAT amb el Doctor Claudio Naranjo. A tot això se sumen nombrosos aprenentatges relacionats amb tècniques manuals i espirituals que la porten a comprendre, des de la fusió de la psicoteràpia i el xamanisme, la possibilitat d’unir la part espiritual amb la part mental, emocional i corporal de la persona.

L’evolució

Durant l’any 2007, inaugura el seu propi centre de teràpies a Barcelona, on no tant sols dirigeix a un equip de terapeutes, sinó que també realitza sessions individuals i grupals. A més a més, organitza viatges a llocs sagrats del planeta guiant grups d’autoconeixement, obre portals de llum i enllaça móns, des del respecte i l’amor, amb la finalitat d’acompanyar en el despertar de consciència que la humanitat està experimentant en aquest mateix instant.

Especialitzada a acompanyar processos evolutius, fusiona la psicoteràpia i la canalització, facilitant que la persona s’alineï amb el Ser, integrant ment, emoció, cos i esperit.

Ariadna aposta per la coherència, la presència i el compromís, actituds que la porten a dansar en la vida des del més essencial de si mateixa, tant en lo personal com en l’acompanyament a persones i grups. S’especialitza en destapar els paranys que, insconscientment, es van crear des de l’ego i que ara ens mantenen atrapats, sense poder manifestar-nos des de la claredat i la llibertat del SER.

Ariadna és la meva ex dona i mare de la meva filla Ananda. Sempre coherent, present, fluïda. El seu cor és tan gran com la seva capacitat de lliurar el millor de si. La vaig somiar i la vaig crear en la meva vida, així com ella em va crear a mi a la seva. Així juguem junts a aquest joc màgic de la vida. La nostra filla *Ananda va ser la que ens va unir. Ho va fer des del subtil, quan buscava uns pares conscients, abans d’encarnar. Ariadna ja parlava amb ella i un dia, quan va tocar el meu cor, em va ajudar a escoltar a mi també la veu de la seva ànima.

Víctor Brossa (Creador, escritor y formador)

L’Ariadna és una persona de visió clara i de paraula precisa. I amb aquesta claredat il.lumina el camí de la persona que viu moments de foscor o de confusió. Transmet alegria i confiança d’una manera molt natural.

GLORIA ROSALES, 46 anys (Profesora de ioga)

Potent, molt especial, molt treballada, amb una capacitat de sensibilitat i sensorial que a la majoria dels humans se’ns escapa. Amb un aire de misteri…

SILVIA, 38 anys (Antropòloga)

Jo et definiria com la persona més amable que he conegut i una de les que millor m’ha tractat.

FERRAN CAPARRÓS, 35 anys (Monitor i manteniment d’espais)