En què consisteixen les consultes?

En connectar de forma holística, la informació que es rep pot ser molt variada, responent a la inquietud de la persona, sempre útil per afrontar problemes quotidians, de parella, de família, de salut o d’àmbit econòmic i laboral.

Durant la consulta, podem rescatar de les profunditats de l’ombra tot allò que ens manté infeliços o insegurs, configurant una armadura protectora, que identifiquem com el nostre ego o caràcter. Una presó que separa a l’Ànima del personatge que representem. Una font de bloquejos que anul·la la nostra capacitat de conectar amb el més profund del nostre Ser. En treure-ho a la llum, podem aprendre a gestionar-nos i a ser més lliures, abraçant el nostre potencial per viure des de l’autenticitat.

Sovint, sabem el camí però ens atrapen el dubte i la incertesa a l’hora de seguir-ho. Ens fa por el que pugui passar o ens sentim insegurs a l’hora de prendre decisions, tant a nivell personal com en grup, parella o a nivell empresarial. L’Ariadna facilita tant el contacte amb la veu de l’Ànima, com també l’acompanyament presencial per sentir allò que necessitem recordar, allò que sempre vam saber abans de tancar l’escolta de la nostra veu interna. Ella sempre ens ha acompanyat, sempre sàvia, sempre amiga,i està present al llarg de tota la sessió, guiant cada pas que ens permet anar deixant enrere el patiment, per poder abraçar l’amor que tots mereixem.

Ariadna Bailo realitza consultes privades d’una hora en forma presencial o a través d’internet, tant individuals com de parella. També fa sessions d’acompanyament a la gestació i a la maternitat conscient, i assessora grups, entitats i empreses.
Per sol·licitar consulta, cal escriure a info@ariadnabailo.com o anar a l’apartat de contacte d’aquesta web.

Ariadna Bailo

“Tots tenim dons i virtuts que són part de nosaltres des de sempre. Per recordar-los, necessitem ser conscients dels bloquejos que ens impedeixen aquest contacte i integrar les pors que s’amaguen en les nostres profunditats, bloquejant l’expressió genuïna del Ser.

El Ser, la Presència, l’Essència…tot és el mateix, el més autèntic de nosaltres mateix@s, manifestant-se més enllà de tota aparença. Si sabem escoltar la seva veu, si recordem com sintonitzar-nos amb allò tan gran que som, tot és més fàcil i la vida torna de nou a estar a les nostres mans per viure-la des de tot el seu potencial, el nostre potencial. 

Quan comença una consulta, ens connectem amb la nostra Essència per estar en una freqüència on tot el que emergeixi es respecti des de la coherència i l’amor més genuïns.

 A partir d’aquí, podem fer preguntes o simplement deixar-nos tocar per la informació que jo vaig rebent a través d’una connexió d’Ànima a Ànima”

 Ariadna Bailo 

Consulta Individual
Consulta Parelles
Gestació i Maternitat
Entitats i Empreses
Harmonització d’espais

Les sesions amb tu son viatges profunds cap a l’ interior de mí mateixa. Sessions on m’ he sentit confrontada, acompanyada i recollida, amb presència, amor, incondicionalitat i molta “terra”

CRISTINA RIBERA (Psicoterapeuta)

Les sessions amb tu sempre són per a mi un aprenentatge, un descobrir coses noves sobre mi, els meus sentiments i com els expresso. Tot això m’ha aportat una mica més de seguretat en mi mateix i m’obre a coses a les quals abans estava molt tancat.
Per a mi, hi ha un abans i un després de les sessions. El fet és que, un cop sóc conscient, ja no puc deixar de ser-ho i busco més a dins meu.

FERRAN CAPARRÓS, 35 anys (Monitor i manteniment d’espais)

Crec que hi ha hagut un abans i un després. Vivia amb un angoixa asfixiant i des del “no plaer” i estic començant a viure més lliure i a escoltar-me i sentir.

EVA FERRAN, 52 anys (Pedagoga i psicomotricista)