Assessorament a entitats i empreses

Ariadna Ballo assessora també a entitats i empreses, aportant des de la canalització una lectura essencial on es desvetlla la forma en la qual cada projecte, creació o empresa ha estat generat, alguna cosa que permet reconèixer les bases sobre les quals s’assenta, per poder reconduir-ho de forma pròspera i en coherència amb el més essencial de cada membre.

Ariadna està especialitzada a descobrir tot allò que impedeix que un projecte avanci de forma sana, així com a treure a la llum els dons que permeten que cadascú pugui aportar el millor de si mateix per a la dinamització del projecte. Ho fa des d’un procés mitjançant el qual, el consultant o cadascú dels membres, pren consciència i es responsabilitza del que aporta i genera, ja sigui des de l’ego com des de la part més essencial.

sol·licita una sessió

Quan em parles, tinc la sensacio que em “recordes” el que ja sé pero no vull o puc escoltar-ho. En conjunt a creure més en mi i els meus potencials. 

 LAURA PONT, Te mes de 50 anys (Psicòloga i psicopedagoga, fundadora del centre psicopedagògic KIONA)

Ens va deixar molt impactades. Va sanar la relació interna de Les Salonnières. Va ser increïble la capacitat de “veure” el moment, la individualitat, el conjunt. També va ser clau la capacitat de situar les coses al seu lloc i aportar punts de vista per seguir de forma conscient amb els procesos que cadascuna tenim. Podriem dir que el seu guiatge porta a una clarividencia i consciencia del ser de molt endins. Es una dona clau en la nostra història.

Les Salonnières (Grup d’art contemporani)

www.lessalonnieres.net