Gestació i maternitat

Acompanyament espiritual en la gestació i la maternitat

Qui és aquest ésser que s’està gestant dins de tu?
Com és que t’ha triat com a canal per crear des del teu alè de vida les arrels que l’anclin fermament a la Terra?
Com està vivint aquest procés i com l’estàs vivint tu de manera integrativa, a nivell mental, emocional, corporal i també espiritual?
Com pots ajudar-ho i ajudar-te, gestionant tot el que està ocorrent de la forma més coherent, més conscient, per crear una oportunitat única que t’impulsi a traspassar allò que us faci més lliures?

Quan gestes representes a la deessa sagrada

Ets conscient que ets una deessa sagrada gestant vida?
Si seràs mare, tens la immensa sort de viure el procés de la maternitat, fent-te conscient que no estàs sola engendrant un ser, sinó abraçant un dels moments espirituals més importants de la teva vida….on s’afina la teva intuïció, els teus sentits, l’agudesa de percepció de tu i del teu entorn.

Ara et prepares per rebre la vida, donar a llum a la llum que està creant-se des de tu i dins de tu, encarnant-se en un ésser que t’ha triat i que porta molta saviesa que encarnar, com tu. És una oportunitat única on et transformaràs en alguna cosa nova, regenerada, poderosa, que et permetrà abraçar llums i ombres que et portin a ser cada vegada més tu mateixa. És el moment perfecte per viure-ho.

Parla amb l’essència del ser que engendres. comuníca’t amb els seus desitjos, amb els seus somnis, amb el seu impuls de vida.

Si vols contactar a altres nivells de percepció amb aquest miracle de vida que va ocupant el seu espai físic, si vols rebre missatges des de la seva essència i des de la teva, aprenent a comunicar-te a altres nivells, sol·licita una sessió des de la qual ens obrirem a sentir des de les profunditats, sincronitzant l’ecolta interna i externa, rescatant la teva pròpia saviesa unida a la d’aquest meravellós Ser, perquè tots som savi@s i tu coneixes millor que ningú la vida que estàs gestant. Tan sols necessitem la confiança per recordar qui som, qui és aquest ésser que està creixent i com pots facilitar la seva arribada i el seu acolliment des del marc quotidià.
Durant una hora, ens obrirem a rebre missatges del present, del passat i del futur, fet que no es viu diferenciat quan estem en un estat de Presència conscient.

Deixa que la deessa s’expressi a través teu.

Sigues tu mateixa cada vegada més, recordant qui ets, recordant qui és i des d’on tries acollir aquesta llum…des de l’amor, vibració que ens mou, gaudint del simple i fàcil… recordant que la vida és moviment etern i constant, natural. És la nostra naturalesa.

El SER vibra dins nostre, és la vibració pura en moviment. Pura vida. És la força creativa eterna en nosaltres, que s’expandeix i ocupa el seu espai, com l’ÉSSER que creix dins de teu.

Necessitem recuperar el contacte amb aquest moviment intern, amb la força intuïtiva que ens indica el camí de vida i benestar, així com el contacte intuïtiu amb la vida que s’està gestant dins de tu.
Així ho farem, amb tot el respecte i l’amor del món.

sol·licita una sessió

Les sessions amb la meva parella ens han ajudat a connectar-nos més des del cor, i a trobar maneres pràctiques per enriquir la nostra vida familiar i de parella, a creixer junts des de l’amor i la consciencia.

SILVIA MOLAS, 42 anys (Dissenyadora gràfica)