Harmonització d’espais

Ariadna Bailo sap detectar des del més subtil tot allò que un espai demana i representa, així com netejar o recol·locar aquelles energies que han pogut quedar estancades o atrapades impedint la salut a tots nivells.

Harmonitza espais des del respecte a la vida i als móns subtils que sempre ens acompanyen, delimitant marcs de protecció per assegurar la salut de llocs en els quals necessitem habitar o projectar la nostra vessant laboral.

Així és com va crear el seu centre de teràpies ESPAI DALETH i així és com acompanya a la creació i harmonització d’espais, on el subtil i el dens creen en comú unió els escenaris que permeten el desenvolupament de la nostra pròpia experiència diària..

sol·licita una sessió

“Els espais tenen ànima i estan vius. Representen entitats que cal que siguin tingudes en compte i respectades”

Ariadna Bailo

Al obrir el meu centre volia que estés net i harmonitzat per poder oferir les activitats i serveis que en ell s’hi farien, un espai sense energies i presencies alienes. Quan em vas oferir el teu servei vaig sentir me agraïda. El que sento del treball que hi vas fer és que vas treure el que ja no era vida i vas recordar.me que jo també ho podia fer. De nou, vas retornar.me a mi, a la meva essència, deixant l’espai net, harmonitzat i, a mi, empoderada. Gràcies! 

MONTSE GRAUPERA, 40 anys (Re-naixedora)