Consulta parelles

Quan fem una consulta de parella, ens sintonitzem tant amb l’essència de cadascú, com amb el que la unió de tots dos representa i observem allò que els dos membres poden aportar des de la seva relació, el que porten per resoldre conjuntament d’altres vides i el que ha vingut a construir cadascú en triar trobar-se aquí.

Moltes vegades els egos o el caràcter de cada membre de la parella s’interposen en la relació, generant problemes de comunicació. Al mateix temps, les ferides emocionals de gestació i infància de cada un@ tendeixen a ser projectades en l’altre membre de la parella, desitjant rebre amor de forma neurótica.

Durant la sessió, podem mostrar-nos i veure a l’altre des de la nostra autenticitat, responsabilitzant-nos del que essencialment necessitem, des de l’amor genuí que en el fons som. Això ens permetrà reconstruir la nostra relació de parella des de la maduresa i començar una nova vida junts. Si això no és possible, podem acomiadar-nos des del respecte i l’amor perquè cadascú pugui traçar el seu propi camí, sense càrregues ni rencors, i poder triar conscientment una nova vida, ja sigui en solitud o atraient una nova relació de parella.

sol·licita una sessió

Les sessions amb la meva parella ens han ajudat a connectar-nos més des del cor, i a trobar maneres pràctiques per enriquir la nostra vida familiar i de parella, a creixer junts des de l’amor i la consciencia.

SILVIA MOLAS, 42 anys (Dissenyadora gràfica)

A les sessions que hem fet en parella m’ha agradat molt la teva sensibilitat en abordar temes delicats o temes que per a mi han estat tabú.

FERRAN CAPARRÓS, 35 anys (Monitor i manteniment d’espais)

En la sessió de parella vaig sentir que ens ajudaves a recordar la nostra essència, a mirar a l’altre desde l’amor i la consciència, sense judicis ni egos ni ment, ajudant.nos i posant claredat a quines eren les necessitats de cadascú en el moment vital que estàvem. Aquell dia vaig sentir ens haviem re-conectat amb la parella, gràcies!

MONTSE GRAUPERA, 40 anys (Re-naixedora)