Blog

Des d’aquest espai, buit en la seva essència i molt ple de possibilitats, aniré escrivint des del meu Ser i deixant espai per tal que s’expressi a través de paraules que obren les portes a la creativitat, a l’amor, al respecte i a l’expansió del que realment som en essència. Ho faig a través de canalitzacions i escrits que ibrin al uníson i ressonin amb altres cors.

Des de aquí m’expresso i em mostro al món, per aportar una llavor a la comprensió i a la saviesa que tots tenim dins.

Així que si disposes d,uns minuts i et ve de gust, et convido a que et posis en una posició còmoda per a tu i tanquis els ulls un moment, deixant que la teva respiració dançi per a tu, des de dins, i tu al costat d’ella, sentint com la inspiració i l’exhalació es fan presents. I, des d’aquí, obre els ulls i comença la lectura, sense cap altra intenció que deixar que la canalització es mostri per a tu, des de tu i en tu.

Benvingut/d@ siguis i compartim, de cor a cor

804, 2018

Ser valientes

Yendo a contracorriente en un mundo conformista, elegimos vivir en vez de huir de lo que somos cuando vamos a nuestro ritmo en vez de correr o escondernos en consignas que nos definen Tu ya lo eres, dice el Ser. La esencia está en todo y tu, desde tu esencia, estás en todo. Dignifica cada acto, cada gesto, cada emoción.
1309, 2015

Luz

No debo "hacer" nada para sentirme dign@ Tu ya lo eres, dice el Ser. La esencia está en todo y tu, desde tu esencia, estás en todo. Dignifica cada acto, cada gesto, cada emoción.
3108, 2015

Universo Particular

"Todas las palabras sirven para recordar lo que ya sabemos, desde lo más instintivo de nuestro Universo particular. Cuando conecto y me alineo con mi ser, me abro a sentir con tod@s los que estáis abiertos a leerme y a dejaros tocar por la curiosidad....
3108, 2015

Dignidad

No debo "hacer" nada para sentirme dign@ Tu ya lo eres, dice el Ser. La esencia está en todo y tu, desde tu esencia, estás en todo. Dignifica cada acto, cada gesto, cada emoción.
3108, 2015

Aquí y ahora

"Aquí y ahora pregúntate: ¿Dónde estoy? ¿Ando por los caminos que quiero transitar? ¿Me muevo internamente desde dónde sé que quiero hacerlo?