Psicoteràpia i Canalització

Ariadna Bailo utilitza una fusió de disciplines psicoterapéutiques i espirituals, on es té en compte a la persona de manera integral (cos, ment, emoció i esperit), amb la finalitat d’acompanyar processos d’obertura de la consciència, empoderament i responsabilitat personal.

El REIKI, l’OSTEOPATIA BIOENERGÈTICA CEL·LULAR, LES FLORS DE BACH, la TERÀPIA SACROCRANEAL i moltes altres tècniques i teràpies han estat també una part important en la seva formació i desenvolupament, acompanyant-la pas a pas a reconèixer i construir la fusió del coneixement terapèutic més profund amb la canalització conscient.

Cuando la psicoterapia y la canalización se fusionan

La Canalització

La CANALITZACIÓ es relaciona habitualment amb l’esoterisme, amb els móns subtils, amb els Mestres ascendits, els éssers que transmeten informació útil per a l’evolució de la humanitat. Per a Ariadna Ballo, la canalització va més enllà d’aquests missatges, que respecta i agraeix, ja que estem encarnats aquí i ara a la Terra i som nosaltr@s els que necessitem saber dirigir i enfocar la nostra existència a tots els nivells. I és des d’aquí des d’on ens manifestem amb tot: llum i ombra, consciència i ceguesa, deixar-nos portar pel món extern i fluir amb tota la nostra existència.

La teràpia Gestalt

La TERÀPIA GESTALT ens ajuda a centrar-nos en l’aquí i l’ara, en el present on tot succeeix. Ens permet col·locar-nos com a observadors de la nostra vida i traspassar les dificultats que tots tenim en el nostre dia a dia, integrant les nostres polaritats i adonant-nos de com ens relacionem, tant amb nosaltres mateixos com amb els altres.

L’eneagrama

L’ENEAGRAMA ens presenta un mapa relacionat amb la formació i estructura del nostre caràcter. Ens permet observar els hàbits i patrons automàtics tant a nivell mental com emocional, que ens porten a repetir situacions de vida en les quals ens quedem atrapats. El fet de veure-ho ens permet transformar-ho i prendre el rumb de la nostra pròpia existència, així com comprendre també el gran teatre del món.

La teràpia corporal integrativa

La TERÀPIA CORPORAL INTEGRATIVA ens dibuixa un mapa dels bloquejos manifestats a través del cos. Serveix com a eina d’observació per desvetllar tots els conflictes que el cos somatiza (ja sigui a nivell mental, emocional o visceral), facilitant el contacte amb la vida i amb el nostre moviment natural.

Impactant, profunda, intensa… destapa, aclareix i obre portes… quina capacitat per situar les coses al seu lloc! 

ESTHER G. MEGÍAS (Artista)

Inspires confiança i amor. Acompanyes els processos amb respecte i des del cor, i tens molts recursos i experiència com a terapeuta. Et sento arrelada i amb un canal net i lluminós.

 MARTA MONTSERRAT, 35 anys (Empresària i gestora de VIVES DE LA CORTADA)